Κατασκευές Κτιρίων

Facebook
Κατασκευές Κτιρίων
Εν Οικω-Δομώ | Τεχνικό Γραφείο Αχαρνές Αττικής

Το τεχνικό γραφείο μας “Εν Οικω-Δομώ” το οποίο εδρεύει στην περιοχή Αχαρνές στην οδό Λεωφόρος Καραμανλή 105, ειδικεύεται στην κατασκευή οικιών, εμπορικών καταστημάτων, γραφείων και κάθε είδους κτιρίο σε όλη την Αττική.
 
Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των κατασκευών, αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη μελέτη, την κατασκευή του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού χώρου σας και σας το παραδίδουμε τελειωμένο, πάντα μέσα στα χρονικά όρια και την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει τις εργασίες. 
 
Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε κτίρια που θα συνδυάζουν τις λειτουργικές και αισθητικά άρτιες απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου εξασφαλίζοντας του ένα άνετο περιβάλλον.
 
 
Το γραφείο μας υπό την εποπτεία του μηχανικού είναι στη διάθεση σας για μια πρώτη ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση. Συζητάμε με κάθε πελάτη για τις εργασίες που επιθυμεί να πραγματοποιήσει και προτείνουμε λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες και τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να ξοδέψουν.
 
Στην μακρόχρονη αυτή πορεία μας έχουμε να επιδείξουμε έργα από απλές κατασκευές σπιτιών έως ολοκληρωμένες κατασκευές με το κλειδί στο χέρι.
 
Ικανοποιούμε τις ανάγκες κάθε πελάτη και δημιουργούμε μακροπρόθεσμες σχέσεις μαζί του. Η αρχή και η εγγύησή μας είναι ότι καμία δουλειά δεν ολοκληρώνεται εάν ο πελάτης μας δεν είναι ικανοποιημένος.

Αναλαμβάνουμε κατασκευές κτιρίων στις Αχαρνές, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα.